Lever Reizen Incentives biedt reizen aan voor groepen die zoeken naar iets speciaals. Lever Reizen Incentives is sinds 1989 “DE” touroperator, die reizen op maat maakt voor de klant. Wij bouwen een relatie op door persoonlijke aandacht. Wij raken klanten door het creëren van emotie. Maar bovenal, door het overtreffen van de verwachting van de klant creëren wij een beleving die u nooit zult vergeten.
Lever Reizen Incentives voorziet haar klanten van groepsreizen op maat. Gaat uw groep op reis en wilt u, als organisator, zelf ook van uw reis genieten, kies dan voor LRI. Behalve voor de interne communicatie met uw groep nemen wij u alles uit handen. We voegen elementen toe als verrassing en beleving waar u van tevoren alleen van kon dromen. We hanteren vanaf onze oprichting de slogan: “Was alles maar zo goed geregeld”. De slogan is wat pretentieus maar we hebben hem altijd waar kunnen maken. Lever Reizen Incentives biedt Sportreizen (o.a Olympische spelen, EK’s, WK’s, voetbalwedstrijden in Europa en de Formule1), wintersportreizen en stedentrips. Wij denken niet in beperkingen, letten enorm op details. We begeleiden uw reis persoonlijk waardoor onbezorgdheid gegarandeerd is.
We onderscheiden ons door de persoonlijke betrokkenheid. Onze prijs-kwaliteit verhouding is verkeerd, meer kwaliteit dan prijs. Onze overhead is zeer beperkt waardoor we scherper kunnen aanbieden. Onze ervaring is gebaseerd op honderden reizen over de gehele wereld. Hierdoor zijn we in staat zaken aan te bieden die u zeer blij maken. Uw vreugde is ons doel, onze flexibiliteit en vakmanschap staan daar garant voor. Nee is voor ons een betekenisloos woord.

skigroep